O Vrhovnom sudu

Napomena


Vrhovni sud Republike Hrvatske odr┼żava ove stranice s ciljem omogu─çavanja pristupa javnosti informacijama o svom radu, ustroju i inicijativama.

Vrhovni sud Republike Hrvatske nastojati ─çe informacije na ovim stranicama odr┼żavati pravovremenim i to─Źnim. Svaka pogreška ili neto─Źnost na koju nam se skrene pozornost biti ─çe ispravljena.

Vrhovni sud Republike Hrvatske ne mo┼że preuzeti nikakvu odgovornost za sadr┼żaje objavljene na ovim stranicama. Objavljeni sadr┼żaj:

    je informacija op─çenite prirode koja se ne odnosi na specifi─Źne okolnosti bilo koje pojedina─Źne fizi─Źke ili pravne osobe;
    nije nu┼żno potpun, sveobuhvatan, to─Źan ili pravovremen;
    mo┼że biti povezan s vanjskim stranicama nad kojima Vrhovni sud Republike Hrvatske nema nikakvog utjecaja i za ─Źije sadr┼żaje ne mo┼że preuzeti odgovornost;
    ne predstavlja pravni niti stru─Źni savjet (za specifi─Źan savjet obratite se za to kvalificiranim osobama)

Molimo obratite pozornost kako Vrhovni sud Republike Hrvatske ne mo┼że jam─Źiti da dokument objavljen on-line predstavlja to─Źnu presliku slu┼żbeno objavljenog teksta. Samo se pravni propisi objavljeni u slu┼żbenim glasilima mogu smatrati pravno valjanim.

┼Żelja nam je što je mogu─çe više umanjiti mogu─çnost tehni─Źkih pogrešaka. Ipak, neki podaci ili informacije na našim stranicama mogu biti na─Źinjeni ili oblikovane u datotekama ili u prikazima koji mogu sadr┼żavati pogreške te iz tog razloga, ne mo┼żemo garantirati da vaša usluga ne─çe biti podlo┼żna prekidima ili tehni─Źkim poteško─çama. Vrhovni sud Republike Hrvatske ne mo┼że preuzeti odgovornost za poteško─çe do kojih bi došlo korištenjem ovih stranica ili s njima povezanih stranica.

Nije namjera Vrhovnog suda Republike Hrvatske ovom napomenom ograni─Źiti svoju odgovornost u odnosu na zahtjeve koji bi proizlazili iz pozitivnog zakonodavstva Republike Hrvatske niti isklju─Źiti odgovornost u slu─Źajevima kad se po pozitivnom zakonodavstvu ona ne mo┼że isklju─Źiti
Ovaj projekt podr×an je sredstvima Europske unije